Over Siris

Aandacht voor het ambacht

Ons bedrijf
Siris is specialist in het aankleden van daken en gevels met metaal. Non-ferro materialen als zink, koper, lood, titanium, aluminium en RVS. Kwalitatief hoogstaande materialen, die door hun duurzaamheid en flexibiliteit steeds vaker worden toegepast. Zo krijgt ieder pand een geheel eigen uitstraling. Mooi, duurzaam en solide. Met aandacht voor het ambacht.

Onze aanpak
Op het gebied van dak- en gevelbedekking heeft Siris al vele projecten succesvol afgerond. Van klein tot groot. Van kantoorgebouw tot kerk. En al deze projecten zijn uniek. Stuk voor stuk vragen zij om aandacht, creativiteit en flexibiliteit. Siris biedt kwaliteit met een all round karakter. Van ontwerp tot oplevering. In samenspel met architect en aannemer brengen wij het product tot leven.

Onze meerwaarde
Als gespecialiseerde onderneming heeft Siris kwaliteit, flexibiliteit en zekerheid hoog in het vaandel staan. Onze kennis en ervaring in combinatie met heldere communicatie leiden tot een hoogwaardig eindproduct. Flexibiliteit is onmisbaar als zich wijzigingen en veranderingen voordoen. Zekerheid kan Siris u al vooraf bieden over alle aspecten van het project, inclusief de eindkwaliteit. En natuurlijk wordt u proactief geïnformeerd wanneer er binnen een project verbeteringen mogelijk zijn van welke aard dan ook. Zo stelt Siris u in staat een nog beter eindresultaat te leveren aan uw opdrachtgever.

Ons doel
Siris streeft er naar om een betrouwbare partner te zijn voor alle betrokken partijen. Gewoonweg omdat wij met zijn allen streven naar één gemeenschappelijk doel; de succesvolle realisatie van een project. Onze mensen zijn daarbij ons kapitaal. Stuk voor stuk creatieve, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, die meedenken, signaleren en adviseren. Met daarbij de wens van de klant altijd als centraal middelpunt. Dat siert Siris.

Siris B.V.
Kernweg 19
1627 LC Hoorn
T: 0229 – 215 365
E: info@sirisbv.nl